Algemene voorwaarden

Door gebruik te maken van deze website en webshop accepteert u deze voorwaarden.

Prijzen
Alle vermelde prijzen zijn in Euro's, inclusief BTW en exclusief verzend- en verpakkingskosten.
Alle prijzen zijn onder voorbehoud. MoonMinerals Make-up houdt zich het recht voor om de prijzen te wijzigen. Wij besteden de grootst mogelijke aandacht aan de juiste vermelding van onze prijzen, maten, kleuren etc. Als blijkt dat er fouten zijn gemaakt bij de vermelding, houden wij ons het recht voor de artikelen niet te leveren. U ontvangt in dit geval z.s.m. bericht en de juiste informatie.

Betaling
U dient vooraf te betalen, alvorens wij uw bestelling verwerken.
Het verschuldigde bedrag dient overgeboekt te worden op rekeningnummer:
NL64INGB0004345535 o.v.v. het ordernummer.
U kunt ook betalen via


iDeal (NL)PayPalMR. Cash(BE)Sofort Banking

MoonMinerals make-up maakt bij bestellingen via internet gebruik van hosting via derden die gespecialiseerd zijn in beveiligde online betalingen en bestellingen, fouten hieruit voortvloeiend zijn MoonMinerals make-up niet aan te rekenen.

 
Levertijden en voorraad
Wij verzenden onze pakketten via TNT Post. Na ontvangst van uw betaling trachten wij uw bestelling binnen 2 werkdagen te verwerken en toe te zenden. Er kan echter altijd een uitloop ontstaan door bijvoorbeeld een storing bij de bank. Bezorging via de post is voor rekening en risico van de koper.

Retourzendingen
Indien u een verkeerd product besteld heeft of om welke reden dan ook van uw aankoop wilt afzien, dan kunt u gedurende een termijn van 7 dagen na levering, zonder opgaaf van reden de aankoop ongedaan maken en de in het kader van de bestelling geleverde producten, onaangebroken en in de originele verpakking aan ons retourneren. Producten die beschadigd of gebruikt zijn komen niet voor restitutie in aanmerking.

Samples worden niet retour genomen.

De kosten en het risico van de retourzending zijn voor uw eigen rekening. Reeds aan ons betaalde bedragen minus verzend- en verpakkingskosten zullen binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending worden gerestitutioneerd.

Kleuren
Wij hebben ons uiterste best gedaan om de kleuren van de producten zo goed mogelijk weer te geven.  Afhankelijk van uw beeldscherm instelling kan het zijn dat de kleuren afwijken. Wij raden u aan om eerst een sample te bestellen.

Eigendomsrecht
Geen enkel materiaal van de website die eigendom, geëxploiteerd, in licentie van of gecontroleerd door MoonMinerals make-up, mag worden gekopieerd, gereproduceerd, heruitgegeven, geüpload, gepost, verzonden of gedistribueerd.
Elk ongeoorloofd gebruik van enig materiaal op deze website kunnen in strijd zijn met het auteursrecht, merkenrecht wetten, en / of andere wetten.

Ofschoon MoonMinerals make-up zorgvuldigheid heeft betracht bij de samenstelling van de (inhoud van) de website en de materialen, garanderen wij niet dat de op deze website(s) aangeboden informatie up-to-date, compleet, accuraat, vrij is van fouten en/of gebreken. MoonMinerals make-up is dan ook niet aansprakelijk voor de schade of kosten, van welke aard ook, die direct of indirect ontstaat of ontstaan door gebruik (dan wel de onmogelijkheid daarvan) van de informatie die u ontleent aan deze website.

Toepasselijk recht
Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze voorwaarden van toepassing zijn, evenals op deze voorwaarden, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Door plaatsing van een bestelling verklaart koper zich bekend en akkoord met deze voorwaarden.

Contactgegevens

MoonMinerals make-up
Wemmingen 40
2151 RM Nieuw Vennep
tel: 06 - 46 51 20 94

KVK Amsterdam 34321186

Terug
Copyright © 2019 MoonMinerals make-up