Make-up tips

Foundation

De foundation kunt u het best opbrengen met een Kabuki kwast of een make-up kwast met een platte kop, op een goed gereinigd gezicht en gebruik, als u dat gewend bent, uw dagcrème of moisturizer en laat dit ongeveer 5 minuten intrekken.

1. Strooi een klein beetje, u hebt echt maar een klein beetje nodig, poeder in het deksel van het potje (zorg ervoor dat het deksel minimaal net zo groot is als uw (Kabuki) kwast).

2. Draai een paar keer met uw kwast in het deksel totdat de minerale poeder goed verdeeld door de kwast is opgenomen. Tik het overtollige poeder van de kwast.

3. Breng met rondraaiende beweging de foundation aan op uw gezicht. Als u vindt dat het te weinig dekking geeft brengt u nog een aantal laagjes aan tot het gewenste resultaat.

U kunt ook een beetje MoonMinerals Foundation poeder mengen met uw dagcrème of moisturizer en dat op uw gezicht aanbrengen. Op deze manier maakt u uw eigen vloeibare foundation/ gekleurde dagcrème.

Concealer

U kunt MoonMinerals Foundation gebruiken met een Concealer kwastje om de plekjes en vlekjes te camoufleren. Voor extra camouflage kunt u het beste een van de MoonMinerals Concealers gebruiken. U gebruikt de concealer van uw keuze voor het aanbrengen van uw foundation of tussen de laagjes in, wat u zelf het prettigst vindt.

Light Concealer: te gebruiken om vlekjes te camoufleren. Prima geschikt om te mengen met MoonMinerals Foundations voor extra (een zwaardere) dekking.

Medium Concealer: iets donkerder dan de Light Concealer. Te gebruiken om vlekjes te camoufleren. Prima geschikt om te mengen met MoonMinerals Foundations voor extra (een zwaardere) dekking.

Blue Concealer: te gebruiken om donkere kringen rondom de ogen te camoufleren. Neutraliseert de oranje teint van zelfbruinende producten. Verheldert uw huidskleur.

Mint Concealer: gebruik deze concealer voor het verbergen van roodheid als gevolg van acne, puistjes, rosacea, littekentjes, couperose etc.

Yellow Concealer: te gebruiken om donkere plekjes en donkere kringen rondom de ogen te camoufleren. Voor een frisse, heldere uitstraling.

Pink Concealer: te gebruiken om een matte grauwe kleur te camoufleren. Verlevendigd uw teint! Voor een frisse uistraling.

Apricot Concealer: te gebruiken om een fletse gele huidskleur te verfrissen. Voor een gezonde uitstraling.


Lavender Concealer: te gebruiken om een gele gloed te neutraliseren.

Finishing Powder

U kunt de Finishing poeder aanbrengen met een finish- of powder brush. Gebruik een van de transparante Finishing poeders over uw minerale Foundation voor de perfecte afsluiting van uw make-up. De Finishing poeders van MoonMinerals kunnen ook afzonderlijk gebruikt worden (zonder minerale foundation), voor een stralende teint  of juist om een vette glans te voorkomen.

Sheer Finish
: Als u een vette huid heeft kan het zijn dat in de loop van de dag u huid wat gaat glimmen. Als u dat niet mooi vindt kunt u de Sheer Finish gebruiken, deze poeder absorbeert de overtollige huidvetten. Ook makkelijk om deze Finishing poeder mee te nemen in de handige (na)vulbare kwast zodat u op elk gewenst moment u make-up kunt bijwerken.

Silk Finish: Een zijdezacht transparant matte Finishing poeder, voor de perfecte afronding van uw minerale make-up.

Flare Finish: Geeft uw huid een zachte glans. ook mooi als oogschaduw. Meng een beetje Flare Finish met uw favoriete bodylotion, op bv decolleté en schouders geeft het een prachtige glans. (bevat geen glitters!)

Blusher

Geef uw gezicht een gezonde, fleurige uitstraling. Gebruik voor het aanbrengen van blusher de Angle of Blusher kwast. Voor lichte huidtypes kunt u het beste kiezen voor licht roze en abrikoos tinten. Bij een donkere huidtint passen het best donkerrode en oranje tinten. U hebt maar een klein beetje nodig. Liever te weinig dan te veel, u kunt altijd een tweede laagje aanbrengen. U zult merken dat de blush gelijkmatig overloopt in uw foundation, de poeders versmelten als het ware met elkaar.

Bronzer


Voor het aanbrengen van MoonMinerals Bronzer kunt het beste een grote kwast gebruiken ( bv Powder Brush Synthetic of Pink Bronzer Brush). Als u in de zon heeft gezeten dan zullen uw wangen, neus, kin en voorhoofd iets donkerder gekleurd zijn, bronzer aangebracht op die plekjes geeft uw gezicht een zonnige gloed. Volg de 3 stappen zoals uitgelegd bij Foundation.

Oogschaduw

Voor het juist aanbrengen van oogschaduw kiest u een oogschaduw kwastje of een schuim applicator. De kleuren kunnen zowel droog als nat gebruikt worden. Voor een intensere kleur maakt u uw kwastje/applicator vochtig (mineraalwater in een spuitbusje is erg handig) en brengt het aan. De donkere kleuren zijn favoriet als eyeliner! Bevochtig uw penseel, dip in een beetje MoonMinerals oogschaduw en breng uw eyeliner aan. De mogelijkheden zijn ongekend!

Lippen

Breng vaseline of kleurloze lipgloss aan op uw lippen als basis. Met een lippenseel dipt u in de MoonMinerals poeder van uw keuze en brengt dit aan over de gloss. De mogelijkheden zijn talloos. Op deze manier maakt u uw eigen lipgloss! (let op! dat de poeder die u wilt gebruiken geschikt is voor gebruik op de lippen)

Wenkbrauwen

Borstel uw wenkbrauwen op met een klein beetje MoonMinerals poeder voor een frisse blik!
Chocolate en Antilope zijn zeer geschikte poeders.

Nagels

Kies uw kleur MoonMinerals poeder en mix het met een kleurloze nagellak!

Zonnemelk


Mix uw MoonMinerals Foundation met zonnemelk en u hebt uw eigen gekleurde zonnebrandcrème.


Terug
Copyright © 2019 MoonMinerals make-up